Persongalleri til spillefilmen om AndalaAndala
Andala bor sammen med sin mor og far i en bygd i Sydgrønland. De bor i et lille træhus. Han er lige startet i skole og selvom han synes, at det er ok at gå i skole, skal der helst ske lidt mere. Han løser ofte sine problemer lidt alternativt - gerne med nye opfindelser.


Amos
Amos er Andalas bedste ven. Amos er lidt tungere i det end Andala og kan ikke altid helt følge med. Alligevel er han altid med på at prøve Andalas ideer af.


Mie
Mie er Andalas veninde. Hendes forældre er danske (faren kommer til bygden som læge). I begyndelsen kan de to ikke rigtig tale sammen, men efterhånden bliver Andala og Mie fine venner. Han introducerer hende til livet i Grønland.


Fætter Karl
Fætter Karl er Andalas ældre fætter. Han kan godt lide at drille Andala; måske er han lidt misundelig på Andala, fordi han altid finder på sjove ting.


Ataata
Ataata er Andalas far. Han er fisker og er derfor ofte væk hjemmefra. Men han er en god støtte for Andala. Engang i mellem tager de på rypejagt og fisketure samme.


Anaana
Anaana er Andalas mor. Hun arbejder lidt, men er også ofte hjemme.


Ittu
Ittu er Andalas morfar Han bruger meget af sin tid sammen med Andala; tager på fisketure osv.


Ningiu
Ningiu er Andalas mormor Hun kender mange af de gamle fortællinger og kan stadig spille på tromme. Andala besøger tit sine bedsteforældre efter skole.


Store Hans
Store Hans er byens danske tømrer. Han har sit store værksted, hvor Andala og Amos ofte kommer og kigger med. Store Hans hjælper de to drenge, når de skal bygge deres opfindelser.Andala view