Holdet bag spillefilmen om Andala
Nuka K. Godtfredsen - tegner
Nuka har skabt og tegnet tegneseriefiguren Andala som er Grønlands svar på Georg Gearløs.
Nuka modtog i 2002 den grønlandske Aron-pris for tegneserien. Igennem fire år har ialt 424 striber med Andala været bragt i den grønlandske avis Sermitsiaq. Andalas bedrifter er samlet i to hæfter.
P.t. arbejder Nuka på 4 omfattende tegneserier "Oqaluttuat/Fortællinger" om Grønlands forhistorie og som er skabt i tæt samarbejde med Nationalmuseet og forlaget Ilinniusiorfik. De første bøger er udgivet på grønlandsk, dansk, engelsk og japansk.Lisbeth Valgreen - forfatter
Lisbeth er forfatter til bl.a. børnebøgerne om Lille Andala (illustreret af Nuka). Cand.mag. i eskimologi, forfatter, kurator og arkivchef ved Arktisk Institut. Tidl. ansat som kultur- og informationsmedarbejder i Det Grønlandske Hus i Kbh. og sekretariatschef i Det Grønlandske Selskab. Lisbeth har desuden skrevet storyline til bind 3 og bind 4 i serien "Oqaluttuat/Fortællinger".


Otto Rosing - filminstruktør
Otto er grønlandsk – dansk filminstruktør som stod bag Grønlands første spillefilm, den anmelderroste "Nuummioq", som kom i hovedkonkurrence på Sundance Film Festival og var den første spillefilm som Grønland indstillede til en Oscar.


Michael Bévort - producer
Michael er producer med et langvarigt samarbejde med Otto Rosing, bl.a. med dokumentarfilmen om MIBB (Meeqqat Inuunerissut - Bedre Børneliv) og spillefilmen ’Tø’ som er under udvikling. Michael har derudover mange tv-produktioner bag sig.

Narsaq_11